Monthly Archives: January 2011

Theme

Tema, kriteria yang paling penting bagi ku bila nak create blog sebab ku percaya ramai yang judge a book by its cover hehe..

Sekarang dalam proses migrate tema dari me3n.blogspot.com ke mr.muhaim.in.

Memang tengah bersepah sikit ;p.

Lewat

Bulan Januari 2011 nih dah 2 kali ku lewat tiba ke pejabat. Mungkin ku terlupa nak masukkan “tepati masa” dalam senarai azam tahun baru kot ;p.

Ku tak nak lambat lebih dari 2 kali, dan hari ni (hari terakhir Januari) ku hampir lewat lagi.

Nasib baik ku ada hikmat mandi seminit!

mr.muhaim.in

Tahun baru 2011 menjanjikan tahun yang bermakna dan penuh dengan perjalanan baru, itu yang aku ramal dari tahun lepas lagi. Ini yang pertama,

Blog baru – Mr.Muhaim.in

Yang lain insyaAllah akan menyusul kemudian.

i i i i i