Honda City

Alhamdulillah, kami baru saja memiliki kereta yang lebih selamat dan selesa untuk memandu. Aku percaya semua ni dari Allah. Kereta ini juga adalah ‘reward’ yang kami berikan kepada diri kami sendiri demi kebaikan kami juga (apa ayat aku nih?). InsyaAllah, kereta ini juga untuk keselamatan dan keselesaan our coming-soon baby, dengan izin Allah.


Sesi buka plastik ;p.

Kancil, ku masih guna supaya ku tak lupa jasa kereta kecil tuh sejak tahun 2002, dan supaya ku tak lupa dari mana asal ku.

Anda mungkin juga meminati:

13 Responses to Honda City

  1. pyerudz says:

    phewiittt…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

  2. penyubiru says:

    wah! cayalah…

    tapi spark plug dia mahal ooo… tapi takpe,ko kan jutawan IM skang.hehe

    congratss ya! :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. ejan says:

    cantek2…ini pon nak bgtau..kt blog ko letak….kecik ati aku bro. tp xpe tahniah2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    • Muhaimin says:

      Ko tak tau semalam kak Diana lenjun paksa bitau, last2 kantol jugak, ko yang balik awal! ;p.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  4. nani says:

    wah..congrats..
    rezeki Allah utk korang satu family..
    berdesup laju la pemanduan pasni ek..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  5. achik says:

    wah, tahniah2 dah kuar kete baru.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  6. en_me says:

    vahhh.. negara dah maju kanns.. ehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  7. zulus says:

    kancil tu pengalaman woo.. siap tiba2 stop kat traffic light masa nak gi solat jumaat..huhuhu! Turbo tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  8. sw33tdarling says:

    setiap anak ada rezeki masing2.. so inilah rezeki yang Allah berikan untuk anak ini… alhamdulillah…!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  9. Wahhh•moga bertambah rezeki ko dgn teep adeck

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

i i i i i