First Scratch

Tak sampai 2 bulan, dah ada geseran. ;p.

Macam nih, masa tuh nak parking, memang ada satu lot kosong, tapi agak kecil, muat2 ku kira. Dengan yakin ku masuk, pelan-pelan..Arrrgh!! <~ tak nak sambung cerita.

Mungkin ada hikmahnya. Ini mengingatkan ku tentang apa sahaja yang kita miliki di dunia ini takkan kekal begitu selamanya! <~ ayat nak sedapkan hati.

Anda mungkin juga meminati:

13 Responses to First Scratch

  1. zonAku says:

    aku setuju sangat ngan ayat nk sedapkan hati….

    buat sendiri xapa. cuba tetiba ko tengok dah ada calar tu.. lagi sakit hati

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. ad3q kena belajar dgn hubby akak ni. paling cerewet bab parking. kalau boleh nak tepi tapi bukan tepi luar dari lot parking dan ruang luas. rela jauh asal kereta selamat dari segala mcm musibah.. he..he..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. pyerudz says:

    ini lazim berlaku kepada kereta baru. lagi dijaga, lagi jadi. harap bersabar sajalah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  4. mancai says:

    huhuhu… cuba tenyeh dengan polish dengan menggunakan soft99 contohnya…. boleh ilang kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  5. zulus says:

    aku tak sampai seminggu..pintu blkg berlekuk..ada keta sebelah buka pintu seluas yg mungkin kena keta aku! hamppeehhh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  6. sw33tdarling says:

    budget size ngan keter lama lagi ker…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  7. ejan says:

    aku penah calarkan kete membe aku, sbb langgar BMW jabatan…aku buat cam mancai suggest tu. 1 malam gosok, kesan degil pon hilang.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  8. mat teropong says:

    kena amek lesen balik tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

i i i i i