Monthly Archives: May 2011

Happy Imran

Credits: Helmi

Find The Cat

Find the cat in this picture, and let me know how long do you take to find it ;p.


Click on the image to enlarge

Hint: tengah berak

Jangan risau, takde muka hantu selepas 10 saat tenung!

More Find The Cat games:
Find The Cat 2
Find The Cat 3

UEFA Champions League 2011 Final: Barcelona 3 – 1 Manchester United

UEFA Champions League FINAL:
Barcelona 3 – 1 Manchester United

Scorers:
1-0: Pedro (27′)
1-1: Wayne Rooney (34′)
2-1: Lionel Messi (54′)
3-1: David Villa (69′)

Full video highlights:

Kerja Gila

Dalam blog lama (me3n.blogspot.com) ku ada mention nak buat 3 kerja gila. Malangnya tiga2 kerja gila belum sempat ku post lagi. Biar ku refresh balik lah..

3 kerja gila tersebut ialah:

1. Ada satu bangunan sedang dibangunkan bersebelahan dengan pejabat ku. Bermula tahun lepas ku ambil satu gambar setiap minggu dan akan terus ambil sehingga bangunan itu siap! Hasilnya kau tunggu lah tahun depan!

2. Ada kawasan kondo juga sedang dibangunkan bersebelahan kawasan apartment ku, dan ku buat benda yang sama. Malangnya, ku dan isteri dah pindah ke rumah lain, jadi kerja gila ke 2 nih terbatal begitu sahaja. Tak dapat nak snap sampai bangunan siap.

Ini sahaja hasil yang boleh dikongsi:


Tak banyak progres lepas 6 bulan..projek terbengkalai agaknya kehkehkeh

3. Kerja gila ketiga nih dah siap dan ku akan post kan dalam entri akan datang. :)

Smiling Imran


21st of May 2011

We finally managed to snap Imran smiling, in fact laughing! ;p.

Err nampak cam nak nangis pun ada ;p.

i i i i i