Pendek Kata

1. 2 hari nih ku jadi trainer untuk sistem baru yang akan dilancarkan di jabatan bulan Jun ini.


2. Bulan 6 nih agak sibuk dengan pelbagai aktiviti yang telah dijadualkan.

3. Penyewa buat hal lagi, mangkuk tandas pecah dikatakan kerosakan semulajadi, seolah-olah tak nak bertanggungjawab. Lantas persoalkan siapa yang patut tanggung kos?

4. Latipah dah semakin pulih, Imran pula sihat walafiat, Alhamdulillah untuk semua ini.


5. Angry Birds punya merchandise yang boleh didapati di angrybirds.com cantik-cantik juga. Ingat nak rembat satu ;p.

6. CakePHP adalah programming framework yang ku kerap guna akhir-akhir ini kerana kehebatannya, namun CakePHP tidak boleh dimakan kerana ia bukan sejenis kek (cake).


7. Serabut dengan kerja, pelbagai ragam manusia dan kesesakan jalanraya semuanya hilang apabila dapat ‘bebep’kan Imran ;p.

Anda mungkin juga meminati:

12 Responses to Pendek Kata

  1. zonAku says:

    terkejut aku, ingatkan ko amik pic latipah tgh menyusu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. pyerudz says:

    penyewa tu? kali ni kau tanggung kos tukar mangkuk tandas baru. next time kalau pecah lagi (penyewa yg sama), kau cas dia. double.
    amacam?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

    • Muhaimin says:

      Nanti dorang akan pertikai benda tuh, dalam agreement takde ;p. Penyewa nih tak boleh bagi muka, dari pengalaman ku nanti dorang pijak kepala!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. sw33tdarling says:

    nak blue bird sebab dia boleh berpecah kepada 3…
    black bird pun boleh gak sbb senang keje kasi bomb jer terus!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  4. ohcikgu says:

    comelnya si imrann.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  5. decrewz says:

    kalau kena penyewa ok la.. Tapi kena penyewa yang banyak songeh, mmg cukup menyakitkan hati..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  6. mamabio says:

    “pendek tu sape?” ahahahaaa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  7. mamabio says:

    imran dah lain..baru nmpak ada sket muka ngko. ;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  8. macho muka anak ko adeck!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

i i i i i