Just For Fun: Understanding Women

I finally got the book that will help you understand women better. Let me know if you need a copy!

LOL

Anda mungkin juga meminati:

14 Responses to Just For Fun: Understanding Women

  1. Masy says:

    by the time khatam buku tu, dah tua ganyut pun. hahahhaahhha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. en_me says:

    complicated kann macam buku computer coding jakk.. ahaks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. rasanya tu baru bab 1

    :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  4. debik says:

    Pada muka surat 1735 (Bab 27, Cinta & Airmata) ada menerangkan tentang bagaimana nak dapatkan anak bersama dengan perempuan yg kita ngorat tu… 7 Tips yang sngt mudah… nak tahu kena beli laaa… aku pun fotostat je dulu buku ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  5. ejan says:

    nak se..Cha..wan…. eh nak secopy..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  6. zonAku says:

    rujuk2…… dah abis, buat rumusan yer…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  7. mancai says:

    rasanya berapa tahun nak habis baca buku tebal macam gitu… kalau pasal perempuan memang tak habis2 rasanya… huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0

  8. nani says:

    kalau ko rasa nak buat bisnes potostat, aku nak 1 copy..biar tunang aku baca, hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

  9. atiqah says:

    x der yg tebal lagi ke? =p

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

i i i i i