Tag Archives: Kelakar

Iklan Forex

Ku tak main forex-forex nih, tapi personally ku rasa lain macam je bila baca iklan nih, macam kelepett je! ;p.

6 Reasons Why I Seem To Have A Lot Of Spare Time

Facebook Status Versi Haiwan

Kalau binatang ada facebook, agak-agak apa status mereka?

NYAMUK Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…

CICAK Isteriku tersepit pintu…

KUCING BETINA Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.

AYAM Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa…

NYAMUK Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa

KUCING JANTAN Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!

BABI Aku bengang btol la…die gi pijak taik kucing tapi nama aku yang disebutnye…wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kaw…tension2.

Dr Rozmey Nak Beli Kelab Real Madrid?

Selepas pembelian kelab bolasepak Inggeris, QPR oleh Tony Fernandes, kelab gergasi Real Madrid pula menjadi buruan usahawan kosmetik Malaysia!

Malaysian Businessman to Buy Real Madrid

Malaysian top cosmetic business empire had a meeting yesterday with Alfredo Di Stefano & Florentino Perez, the owner of the richest club to take over the football club next month. A lot of changes seem to happen due to the ownership changing as Jose Mourinho will be replaced with Malaysian head coach, K. Raja Gobal.

Berapa Orang?

Tak perlu MPV, tak perlu kereta, motor pun boleh! ;p.

i i i i i