Tag Archives: Kerja

Lama Tak Dengar Cerita?


11 November 2011 tempoh hari, ramai yang berkahwin, hari ini dah ada pasangan yang bercerai (yang berkahwin pada tarikh tersebut), cantikkan tarikh ini? sumber: kosmo


Ku syak ada material dalam permainan Lamaze Imran sama dengan plastik gula-gula Hacks/Kiss Me nih!


Imran dah mula makan selain susu ibu dan mula minum guna sippy cup!


Tempoh hari ku menyertai konvensyen dan diberi dorm sebagai tempat rehat, ini mengimbau kembali kenangan zaman persekolahan asrama dulu..


Tempat eksplor baru Imran! ;p.

Nama Bilik Mesyuarat

Renovasi di pejabat tempat ku bekerja telah hampir siap sepenuhnya. 5 bilik mesyuarat baru juga telah sedia untuk digunakan. Sehubungan dengan itu, salah seorang bos meminta cadangan untuk nama-nama baru untuk bilik-bilik mesyuarat tersebut.

Di bawah ni cadangan ku, berdasarkan pengalaman ku masa kerja kat hotel 5 bintang dulu, beberapa bilik mesyuarat dinamakan atas nama bunga.

Ini pula salah satu respon yang ku terima!

Sepintas Lalu


Imran semakin aktif kini, laporan dari isteri semalam, beliau main-main dengan kabel antenna TV!

Menyertai pasukan KIK dan telah menjadi johan inter-department! Alhamdulillah.


Ini trafik sehingga jam 3:35pm hari ini. Ku target nak cecah 200k bulan ini, insyaAllah.

Ku baru join ChurpChurp.com, macam menarik, hanya daftar dan dapat duit bila kita share info!

Status

Status:
Baru selesai migrate ke hosting baru

Kesan:
Beberapa post baru tak dapat fetch
Dalam proses setting apa yang patut
Penulisan blog terganggu sebentar

Renovasi

Pihak pengurusan sedang menjalankan renovasi major di pejabat yang menghasilkan habuk-habuk dan bau yang boleh menyebabkan kesukaran bernafas dan pedih mata.

Untuk beberapa minggu lagi, ini merupakan penyelesaian terbaik!

!gedegang!

i i i i i